Altijd het grootste assortiment bedden, matrassen en meubels tegen bodemprijzen.

Traprenovatie? Renoveer uw trap met PVC

  • Home
  • Wonen

Ziet u er tegenop om aan uw traprenovatie te beginnen? Misschien heeft u twijfels of een traprenovatie uw trap wel mooier of geluidsdicht zal maken? Of misschien denkt u dat het u veel geld en tijd gaat kosten? Wij kunnen u geruststellen: een goed uitgevoerde traprenovatie hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Als u voor een PVC traprenovatie van Toptrap kiest, krijgt u een nieuwe trapbekleding tegen een zeer aangename prijs. Bovendien kunnen wij er door middel van vakmanschap voor zorgen dat de traprenovatie uw trap wel degelijk mooier en geluidsdichter maakt. Hoe dat precies werkt, leest u hier.

Toptrap

Traprenovatie PVC, de voordelen

Een traprenovatie kan op verschillende manieren en met verschillende materialen. Misschien heeft u tot nu toe alleen nog stoffen bekleding gezien of kale houten trappen. Tegenwoordig is er één type dat steeds meer in trek raakt. We hebben het natuurlijk over PVC. Dit materiaal is altijd scherp geprijsd maar doet zeker niet onder voor andere gebruikelijke materialen.

Sterker nog, PVC is bijzonder sterk en heeft minder last van slijtage dan andere materialen. Voor een traprenovatie met PVC kiezen heeft daarnaast als voordelen dat het bijzonder goed geluid dempt en eenvoudig te reinigen is. Niet voor niets beschouwen we een traprenovatie met PVC als ons paradepaardje.

traprenovatie met PVC

Geef uw trap een unieke look

Door het gebruik van PVC kunt u alle kanten op. Onze PVC trappen kennen een geavanceerd productieproces waardoor de hoge kwaliteit gewaarborgd kan worden. Deze veelzijdige grondstof kan worden gebruikt om een breed scala aan kleuren en stijlen in uw huis te brengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betonnen kleur die perfect past bij een moderne of industriële uitstraling? Natuurlijk doen houtkleuren het ook nog altijd goed. In onze collectie vindt u bijvoorbeeld verschillende tinten eiken waarmee u uw trap stijlvol bekleedt. Weet u nog niet zeker voor welke kleur u wilt gaan, dan kunt u altijd ons assortiment komen bekijken in de showroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *