Altijd het grootste assortiment bedden, matrassen en meubels tegen bodemprijzen.

Op zoek naar een nieuwe boxspring? Lees deze tips

  • Home
  • Wonen
nieuwe boxspring

Je bed is misschien niet zo comfortabel als je zou willen, dus overweeg om het te upgraden met een boxspring van 140 bij 200. Het is essentieel om te weten hoe de boxspring werkt en waar je de beste kunt kopen als je er nog geen hebt of je oude wilt upgraden. Boxspring matrassen bieden ondersteuning voor je eigenlijke matras, maken het in- en uit bed stappen gemakkelijker en verminderen de slijtage van je matras. Het stevige frame speelt een cruciale rol in de kwaliteit van je slaap, dus je moet een matras zorgvuldig kiezen. Let tijdens het winkelen van de boxspring goed op deze tips om ervoor te zorgen dat je de perfecte kiest.

Tip #1: Meet je matras op

Zorg ervoor dat de matras die je kiest op je bed frame past. Dus om er zeker van te zijn dat wat je koopt perfect past, moet je meten. Boxsprings zijn er in twin-, double-, queen-, king- en California-kingsizes, net als gewone matrassen. Als je niet zeker weet welke maat je matras heeft, meet deze dan op. Indien mogelijk is het raadzaam om een ​​boxspring matras te kopen dat gelijkligt met je reguliere matras. Controleer of je boxspring in het frame past of bovenop je oudere stijle frame past. Zorg ervoor dat je bed frame stevig is en stevig vastzit aan de boxspring.

Tip #2: Kies materialen die bij je levensstijl passen

Over het algemeen zijn boxsprings gemaakt van hout met stalen versterkingen voor sterkte. Het bestaat uit een dikke stof genaamd ticking aan de zijkanten, een stroeve stof aan de bovenkant en een stoffen stofbarrière aan de onderkant. Onder de vele opties voor boxsprings zijn er die met dicht opeengepakte spiralen en die met hypoallergene stoffen, organische stoffen en natuurlijke vulstoffen. Boxsprings en matrassen zijn ideale plekken om huisstofmijt en allergenen op te vangen. Kies een boxspringmatras met een allergeen blokkerende hoes om de kans op een allergische aanval te verkleinen.

Laatste opmerking:

Als je eenmaal rekening hebt gehouden met de bovenstaande tips, is je budget het laatste waar je op moet letten. Als je op zoek bent naar een boxspring, stel dan altijd een budget in om een ​​doel te hebben en een ideaal als het op prijs aankomt. Op die manier kun je je zoekopdracht verfijnen op basis van het budget. Bij Lion Beddenshop kun je terecht voor een ruime keuze aan betaalbare en kwalitatief hoogwaardige boxsprings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *