Altijd het grootste assortiment bedden, matrassen en meubels tegen bodemprijzen.

Kasten op maat staat voor klasse en vakmanschap

  • Home
  • Wonen
Kasten op maat

Als je net een nieuw huis gaat betrekken komt er nog het nodige werk op je af. Of dit nu een nieuwbouwhuis is, of een bestaand huis. Het voordeel van een nieuwbouw huis is dat je alles naar eigen smaak kunt inrichten. Maar ook als je een bestaand huis betrekt kun je deze helemaal renoveren zodat je ook op een resultaat uitkomt dat overeen komt met jouw eigen visie. Zo kan je een leuke kast kopen. Ons motto is niet voor niets: Kasten op maat staat voor klasse en vakmanschap!

Wat moet er allemaal gebeuren? Waarschijnlijk wordt al het schilderwerk vernieuwd zodat er kleuren komen die jij mooi vind en perfect bij elkaar vind matchen.
Misschien leg je een nieuwe vloer in een of alle vertrekken? Dit kan laminaat zijn, maar ook PVC of plavuizen bijvoorbeeld.

Een ander belangrijk aspect zijn de kasten. Kasten moeten praktisch zijn maar ook mooi qua aanzien. Wat betreft het praktische gedeelte, een kast moet zoveel mogelijk opbergruimte bieden.

Keuze voor een kast

Maar welke kast moet je dan kiezen? Er is een zeer breed aanbod van kasten. Ga je bijvoorbeeld bij de Ikea shoppen, dan heb je al tientallen kasten. Ga je naar een woonboulevard, dan zie je weer veel andere varianten.

om een goede keuze voor een kast te maken dien je eerst voor jezelf een aantal vragen te beantwoorden. Ten eerste, in welke ruimte komt de kast? Komt deze in de woonkamer of wellicht in de slaapkamer. Wat is het hoofddoel van de kast? Wat moet er in komen te liggen of staan. En wat vind je zelf mooi qua kast. Denk aan kleuren en type sluiting wat betreft de deuren.

Als je deze vragen precies kunt beantwoorden dan is er nog een interessante optie. Namelijk een kast op maat laten maken.

Een kast op maat laten maken door de vakman

Als je een kast op maat laat maken, dan kun je al jouw wensen er in laten verwerken. Hoe specifiek deze ook zijn. De kans dat je exact deze kast vind in een woonwinkel is nagenoeg nul.

Je kunt doorgeven welke exacte afmetingen je wilt hebben. Daarbij kun je bijvoorbeeld een kast voor de slaapkamer zo laten maken dat deze loopt vanaf de grond tot aan het plafond. Zo benut je de ruimte optimaal.
Ook kun je aangeven hoe diep de kast moet zijn. Wil je veel plankruimte, dan kun je kiezen voor een diepe kast. Zo kun je bijvoorbeeld twee stapels kleren achter elkaar op de planken kwijt.

Heb je een specifieke wens wat betreft verlichting? Dan kun je spotjes bovenaan de kast laten plaatsen. Als je dit combineert met grote spiegels in schuifdeuren, dan kun je die nieuwe outfit goed beoordelen als je hem zelf aan hebt.

Bron: in2meubels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *