Altijd het grootste assortiment bedden, matrassen en meubels tegen bodemprijzen.

Alvast de leukste klussen plannen voor in het voorjaar

  • Home
  • Wonen
klussen

Het voorjaar is een mooi moment om weer lekker buiten bezig te zijn. Vandaar dat het voorjaar ook vaak wordt aangegrepen om met een nieuwe klus rondom het huis te starten. Heb je ook zin om dit voorjaar te gaan klussen, maar weet je nog niet precies welk project je wilt oppakken? Hieronder vind je enkele klussen die de moeite waard zijn om deze lente mee te starten. Zo ben je voor de zomer klaar en kun je genieten van het moois dat je hebt gemaakt.

Vijver aanleggen

Een goede manier om je tuin te verfraaien is door het aanleggen van een vijver. Een vijver aan huis bouwen is niet alleen mooi om naar te kijken, maar het kan ook zorgen voor een waardevermeerdering van je huis. Als je zelf een vijver gaat aanleggen, heb je het voordeel dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe je de vijver wilt hebben, waar deze moet komen en welke vorm de vijver heeft. Het is ook een mooie klus die veel voldoening geeft en waar je heel veel plezier van kunt hebben gedurende het hele jaar. 

Zwembad maken

Als je in de zomer wilt kunnen genieten van je eigen zwembad, dan is het verstandig om al in het voorjaar te starten met dit grote project. Een zwembad bouwen doe je namelijk niet in één dag en vraagt om flink wat uren arbeid. Ook is het geen goedkoop project, want je bent voor een zwembad al snel 10.000 tot 15.000 euro kwijt. De basis van het zwembad kun je bouwen met behulp van betonblokken. Deze zijn stevig, duurzaam en makkelijk om mee te bouwen. Om kosten te besparen is het aan te raden om je bouwmaterialen voor het zwembad online te bestellen.

Schuur plaatsen

Een leuk project om in het voorjaar mee aan de slag te gaan is het plaatsen van een schuur. Een schuur is handig om bijvoorbeeld je tuingereedschap en tuinmeubilair in op te bergen of wellicht wil je een extra ruimte in de tuin om overdekt te kunnen klussen. Door de schuur zelf te bouwen, kun je flink besparen op de kosten. Let er wel op waar je de schuur gaat plaatsen en welke afmetingen de schuur gaat hebben, want deze hebben invloed op het wel of niet nodig hebben van een vergunning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *